Kuva-albumi / Iisalmi 2019 / Yrjö avasi kokouksen
Yrjö avasi kokouksen

Yrjö avasi kokouksen

Lisätty: 8 Heinäkuu 2019

Arvostele ( 1 )

9 kommenttia

(kansiossa: Iisalmi 2019)

Kommentit

Hyvä kuva Yrjö!
Lähettäjä Jimi / 8.4.2024

Konaa
Lähettäjä Piipaa / 8.4.2024

tiistain välkkätoiminta yläkoululaisille klo 12-12.30 tule osallistumaan välkkätoimintaan ja viikottaiseen arvontaan. Nuorten oulu ja kirkko tarijuaapi tuon!
Lähettäjä Perälä / 8.4.2024

Yrjö, minun on kerrottava sinulle jotain erittäin tärkeää. Olen pitänyt tätä sisälläni monta vuotta, enkä ole uskaltanut kertoa. Ensimmäinen kerta kun tapasin sinut, tiesin että sinä olet se oikea. Muistan sen kuin eilisen; Sinun kultainen ja silkkinen, pitkä lettisi liehui tuulessa tuuheana. Autoit vanhaa rouvaa tein yli. Ajattelin, onpas siinä kiltti ja kohtelias nuorimies. Olit niin erilainen kuin kaikki muut "pojat". Sinä olit mies. Muisan kun istuit siinä vanhassa kuppilassa erään kadun varrella. Katselin sinua salaisesti, koska en uskaltanut tulla puhumaan sinulle. Olen miettinyt pitkään ja hartaasti, ja olen varma siitä. Minä rakastan sinua.
Lähettäjä Hillevi Kirkkomaa / 8.4.2024

Tämän rakkauskirjeen kirjoittajan oikea nimi on sisu ilmari isakkson. Hän luulee olevansa hasuka. mutta oikeasti on vain pieni vähän erinlainen poika. tulkaa yv hakee lisää tietoo.
Lähettäjä joku / 8.4.2024

Yrjö, pyydän, älä usko tuota imbesilliä. Minä olen se, joka sinua oikeasti rakastaa. Minäkin olen pitänyt tunteitani sinua kohtaan piilossa. En ole aiemmin uskaltanut, mutta nyt minun on pakko. En voi antaa Hillevin voittaa sydäntäsi. Tapasin sinut ensimmäisen kerran kun olimme molemmat nuoria. Tarkalleen ottaen 16 vuotiaita. Olin innokas oppilas koulussa, ja Hillevin tapaan, tarkkailin sinua kaukaa. Toisinkuin Hillevi, en ollut ujo ja säälittävä. Ensimmäinen vuorovaikutus kanssasi, oli kun esitin kompastuvani eteesi. Tietenkin, herrasmies kun olit, otit minut heti kiinni. Olen toiveikas. Mitä ikinä teetkin, älä usko Hilleviä. Hän on paha nainen.
Lähettäjä Martta Asanti / 8.4.2024

Kuulekaas lapset sieltä Oulusta. Te olette haetolla täällä meän sukufoorumilla ja haluaisin että lopetatte saman tein tänne minkään laettamisen ja turhien reksisteröitymispyyntöjen lähettämisen. Teidän rehtorinne saa kopasta teiltä homman nimen ja saatte keskustella minun ja koulun johtajan kanssa asian seleväksi. Tämmönen homma ei ole alkuunkaan suotavaa. Soatte kärsie koulun määräämän rankaistuksen. Missä koulusa oletta siellä Oulussa? Toivosin että saan tähän vastauksen, ettei tarvihe tuon nimen perusteella alakaa selevittelemmään. Jokatappauksessa jäättä kiinni, kun nimi ja kaupunki on tievossa.Minulle tullee ilimotus kännykkään jokasesta viestistä ja ne häirittevät minua.
Lähettäjä -Yrjö / 9.4.2024

Moi olen sisu Ilmari isakson asun Oulun keskustan Lidlin lähellä ja yrjö olet vittun pahalle haiseva vanhus
Lähettäjä Sisu / 24.4.2024

Varokaa Sisua
Lähettäjä Anu Saukko / 25.4.2024

Kommentoi kuvaa

Kommentti:*
Nimi:*